Kurser og andre tilbud udbydes gennem Vision Company ApS.
Information, aftaler og tilmelding:
Kirsten Borum.

 

Her et udvalg af drømme, som jeg har tolket på nettet.
Jeg lægger flere ind efterhånden.
Hejsa.
Jeg er en pige på 20 år, som er plaget af en altid tilbagevendende drøm.
Mindst en gang om ugen drømmer jeg at min kæreste er mig utro. Den kvinde, han er sammen med er for det meste en som jeg kender, en veninde- eller en af min kærestes bekendte.
I drømmen bliver jeg altid utrolig ulykkelig og modløs og mister lysten til livet. Følelsen af denne tristhed kan godt blive siddende i mig en times tid til jeg er kommet i gang med dagens gøremål, hvorpå jeg så glemmer det.
Min kæreste og jeg har gennem 2 år haft et godt og stabilt forhold, og har
aldrig været hinanden utro. Vi er begge en smule jaloux anlagte, men dog
ikke så meget at det er et problem i vores forhold.
Jeg vil utrolig gerne have svar på hvad denne drøm egentlig betyder, da den er lidt generende at vende tilbage til så tit. Kan det være et tegn på
manglende tillid til min kæreste?
På forhånd tak for svaret.
Venlig Hilsen Henriette
 
Hej Henriette,
Kunne det tænkes, at du, selvom din kæreste ikke har været dig utro, alligevel går rundt og er lidt usikker på, om han ikke kunne blive lidt fristet af en anden? Det kunne drømmene faktisk godt sige. Så hvis det har noget med det at gøre, så ville jeg synes, at det ”fylder” for meget i dit liv, siden der hele tiden kommer drømme om det samme tema. Men så gælder det nok om, at du skal prøve, om ikke du kunne blive lidt mere sikker på dig selv. Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort.
Da imidlertid personer i drømme for det meste symboliserer sider af en selv, kunne det også godt tænkes, at dine drømme siger, at din mandlige side hele tiden er dig ”utro”. Eller vi kunne også kalde det ustabil, hvilket kunne betyde, at du netop fordi du måske er lidt usikker på dig selv på forskellige måder, måske lider lidt af manglende selvværd og selvtillid, så er du ikke god nok til at tage beslutninger og sige fra, hvilket jeg vil anse for maskuline egenskaber. Måske nogle, din kæreste har?
Ja, det er mit bedste bud på din drøm.
Venlig hilsen
Kirsten Borum