Kurser og andre tilbud udbydes gennem Vision Company ApS.
Information, aftaler og tilmelding:
Kirsten Borum.

 

Drømme

Drømme er billeder, handlinger, følelser og tanker, som vi kan registrere i vores bevidsthed, når vi vågner op fra søvnen.

Drømmenes univers er uendeligt. Og der vil altid være områder, der unddrager sig indplacering i de forskellige drømmeteorier.

Drømmene dukker op fra forskellige områder i vores psyke og sjæl, og giver os dermed adgang til disse områder.

Mange drømme fremdrager forskellige problemer og konflikter, som personligheden har brug for at tage sig af. De sætter os i kontakt med fortrængte følelser og uhensigtsmæssige tankemønstre. Erindringer vækkes, og giver os nye indsigter. Vore drømme hjælper os til at få større forståelse for, hvem vi var, hvem vi er og hvem vi kan blive.

Skjult bag problemerne åbenbarer sig næsten altid potentialer og positive aspekter. Vi finder nye områder i os selv, som gemmer på uudnyttede, kreative ressourcer og spirituelle kvaliteter. De kommer ofte til udtryk gennem drømmene i form af særligt smukke og stærke symboler, som det gælder om at få integreret og bragt til udtryk.

Da drømmenes udspring er forskelligartede, er det også forskellige fremgangsmåder, der skal anvendes for at få det største udbytte.

Mit arbejde med drømme udmønter sig i: